Wie zijn wij - Stichting Xenia's Wish

Wie zijn wij

Stichting Xenia's Wish telt momenteel 6 leden. Ons bestuur bestaat uit Lidia, Imke, en Danique. De actieve leden zijn Roos, Marieke en Loes. Lenneke, Roel en Loes zijn onze vrijwilligers. Samen zorgen wij ervoor dat de Wisher's een zo fijn mogelijke tijd hebben. Wilt u contact opnemen met een van onze bestuursleden? Dat kan via bestuur@stichtingxeniaswish.nl

Imke Postma
Imke Postma
Mijn naam is Imke Postma, ik verzorg de functie van voorzitter .

Ik ken Xenia vanaf mijn 10e, we zaten samen op hockey bij elkaar in het team. We hebben 10 jaar samen gespeeld en wonen op dezelfde plek. Vanuit daar is er een hele goede vriendschap ontstaan. Zoveel gelachen en gedeeld samen.
Toen Lidia mij vroeg om bestuurslid te worden vond ik dit een eer en ik heb meteen ja gezegd. Haar wens vervullen door middel van de stichting geeft dat ik met Xenia verbonden blijf.
Met mijn huidige studie sociaal juridische dienstverlening kan ik de stichting op juridisch gebied bij staan.
Lidia Verheijen
Lidia Verheijen
Ik ben Lidia Verheijen, trotse moeder van 4 kids en een kleindochter. Ik verzorg binnen de stichting de functie van penningmeester .

Xenia is onze jongste dochter, tijdens haar periode van ziek zijn hebben wij diepgaande gesprekken gehad. Zo ook over de gang van zaken na haar overlijden. Tijdens haar ziek zijn zijn wij op zoek gegaan naar een organisatie die dingen organiseert voor jongeren die ziek zijn. Gek genoeg was dit er niet voor de leeftijd van Xenia. Zo kwam Xenia met het idee om een deel van haar spaargeld te doneren voor zieke kinderen. Hoe ziek Xenia ook was, toch dacht ze altijd aan anderen. Dat maakt mij een ontzettend trotse moeder.
Danique van Beers
Danique van Beers
Mijn naam is Danique van Beers, binnen deze stichting zal ik de rol vervullen van secretaris en zal ik de social media kanalen beheren samen met Imke.

Ik ben het schoonzusje van Xenia maar ook vriendin. Samen hadden wij een grote passie, namelijk muziek.
Tot aan het einde van Xenia’s ziek zijn hebben we deze passie gedeeld. Dansend, zingend en lachend hebben we onze laatste herinneringen gemaakt. En dat waren ontzettend mooie herinneringen die ik altijd zal koesteren. Ik ben dan ook méér dan trots op het feit dat ik haar wens, samen met Lidia en Imke, in vervulling mag laten gaan.
Actieve leden
Roos Scheffers
Mijn naam is Roos Scheffers. Ik heb Xenia leren kennen tijdens de hockey waar we snel goed bevriend zijn geraakt. Met Xenia heb ik veel dingen voor de eerste keer gedaan: op stap, op vakantie zonder ouders, laat thuis komen. Ik heb veel geleerd van Xenia en ik ben heel blij haar gekend te hebben. Daarom ben ik erg blij dat ik via de stichting nog met Xenia verbonden kan zijn.

Momenteel ben ik bezig met mijn master Artificial Intelligence en ik neem het beheren van de website over van Danique.
Marieke Hendrickx
Ik ben Marieke Hendrickx. Xenia heb ik leren kennen bij de hondenschool. Ik trainde daar met mijn assistentie hond Woody en Xenia deed er vrijwilligerswerk. Xenia had toen ook al haar hulphond, Shaia. Samen gingen we wandelen met de honden. In mei 2019 ben ik met mijn gezin naar Kreta gegaan. Xenia was daar ook. Samen achter de honden aanrennen omdat ze achter schapen aan gingen. Xenia leerde mijn hond zwemmen in de zee.
Ik heb Xenia niet zo lang mogen kennen maar ze heeft een diepe indruk achter gelaten en we hadden een mooie klik. Trots ben ik dat ik ondersteunende werkzaamheden mag gaan verrichten voor deze fantastisch mooie stichting.
Loes Scheffers
Mijn naam is Loes Scheffers, via mijn zus (Roos) ken ik Xenia en ben ik in contact gekomen met Stichting Xenia’s Wish.

Na het afronden van mijn studie Marketing en Communicatie studeer ik nu Business Innovation.

Ik zal dan ook de stichting voornamelijk ondersteunen met marketing en communicatie! En ik ben ervan overtuigd dat we met zijn alle veel jongeren kunnen helpen!
Loes
Ik ben Loes van Iersel. Ik ken Xenia van het hockeyen. Ik heb bij haar in het team gezeten. Op die manier ben ik in contact gekomen met de stichting Xenia’s Wish.

Ik zit momenteel in mijn laatste jaar event management en zal samen met Loes de marketing en communicatie op pakken. Met deze stichting hoop ik veel jongeren een geluksmoment te bezorgen en ze te laten genieten samen met vrienden en vriendinnen.
Roel
Ik ben Roel, 39 jaar en ben getrouwd met Marieke. Samen hebben wij twee kindjes, Joep en Puck. Xenia en Marieke gingen samen wandelen met hun honden. Ik heb haar leren kennen toen ze bij ons thuis kwam. Xenia heb ik mogen leren kennen als een positieve, vrolijke meid. Helaas heb ik haar maar veel te kort mogen kennen. Ik ga me voornamelijk bezig houden met de merchandise en het ondersteunen tijdens activiteiten.
Else-Marieke
Ik ben Else-Marieke en ik ben al jaren bevriend met Nicos en Lydia, waardoor ik Xenia ook heb mogen kennen. Ik woon op Vakantiepark RCN Het Grote Bos waar mijn man
de parkmanager is. Hier brengen Wishers hun weekendje weg door. Als het nodig is zal ik Wishers ontvangen als ze hier komen voor een weekend.
Marieke
Ik ben Marieke (21) en Xenia ken ik vooral van de verhalen van mijn ouders die vrienden van haar ouders zijn. Ik woon op Vakantiepark RCN Het Grote Bos en hier zal ik dan ook indien nodig Wishers ontvangen als zij een weekend mogen komen namens de stichting.